Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Accessoires

Accessoires voor in ladekasten

Passend in de ladeblokken, meerladenkasten en dossierkasten die wij aanbieden zijn er ook verschillende accessoires te bestellen. Met de extra accessoires kunt u de kast naar wens indelen en maakt u uw nieuwe archiefkast nog meer eigen. Bekijk onze accessoires, bepaal uw behoeften en kies de juiste accessoires. Door de accessoires toe te voegen in uw ladeblok of meerladekast kunt u er optimaal gebruik van maken. Uiteraard zijn de accessoires voor de archiefkasten van dezelfde kwaliteit als de kasten zelf. U kunt rekenen op een lange levensduur tegen een scherpe prijs. Bestel gemakkelijk online!

Ladeblok indelen met accessoires

Voor de ladeblokken en meerladenkasten zijn er verschillende inzetbakjes met vakverdeling beschikbaar, zodat u de laden goed geordend en overzichtelijk kunt houden. De diverse accessoires zijn scherp geprijsd, net als de archiefkasten die u in verschillende varianten kunt bestellen. Blader er zelf doorheen en ga op zoek naar de voor u meest passende accessoire. 
Voor de dossierkasten zijn er zogenaamde scheidingsplaatjes en bodemplaten beschikbaar. Met deze accessoires kunt u een logische verdeling maken in de dossiers of u kunt ervoor kiezen om van een lade een materiaallade te maken. Dan kunt u in plaats van hangmappen ook materialen opbergen in uw dossierkast.