Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Merk x

  Aantal laden x

  Binnenmaat (hxbxd) x

  Brandwerend x

  Certificering braakwerendheid x

  Certificering brandwerendheid x

  Duur brandwerendheid x

  Gewicht in kg x

  Inbraakwerend x

  Type slot x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Brandwerende ladekasten

Uw documentatie veilig opbergen

In brandwerende ladekasten bergt u uw documenten veilig op. Deze kasten beschermen uw belangrijke documenten en waardepapieren wanneer er mogelijk brand ontstaat. Wij bieden verschillende formaten brandwerende ladekasten zodat u een kast kunt kiezen welke past bij uw wensen en de hoeveelheid documentatie die u wenst op te bergen. De brandwerende ladenkasten zijn allemaal afsluitbaar middels een cilinderslot. Deze ladekasten kunt u allemaal online bestellen.

2 producten gevonden

Brandwerendheid van de ladenkasten

Op de brandwerende ladenkasten zijn er verschillende Europese en Amerikaanse normen gesteld betreffende de mate van brandwerendheid. Wenst u te voldoen aan een bepaalde norm? Neem dan eerst de verschillende normen door en stel voor uzelf een aantal eisen op waaraan de kast zeker moet voldoen. De brandwerendheid wordt aangegeven in 30, 60 of 120 minuten. De genoemde periode van brandwerendheid staat voor het aantal minuten bescherming van het papier voordat deze de kritische temperatuur bereikt van 176 graden Celsius. Naast de brandwerendheid beschermt u uw documentatie in de ladenkasten tevens tegen puin en vocht. 

Ladekasten met brandwerendheid online bestellen

De meerladenkasten met brandwerendheid zijn gemakkelijk online te bestellen. Blader door ons assortiment brandwerende ladekasten en kies voor een exemplaar dat u eenvoudig kwijt kunt en qua formaat en opbergmogelijkheid past bij uw behoeften. Bestel de brandwerende ladekast voordelig online zodat u zorg kunt dragen voor een uiterst veilige situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst. Wij helpen u graag!